Think! DressedThink dames schoen aida zwart Think dames booty bordo Think dames laarsje

think dames laarsje think dames laarsje Think dames pump

Think dames pump

Think! CasualThink dames bootie denk bruin Think dames booty zwart

Lekker anders die Think! schoenen

Zere voeten en dan op saaie schoenen lopen, behoort tot het verleden. De voorjaars- en zomercollectie 2018 is weer opvallend en kleurrijk. Je kunt er niet omheen: geel, groen, rose, blauw, violet, wit, zwart. Het design, de kleuren en de materialen zijn uniek in de sector van comfortabele schoenen. Het is een schoenmerk waar moeiteloos uw podotherapeutische steunzool inpast. De Camilla slippers en sandalen passen fijn om je voet door de klittenbanden. Niet te vergeten de sneakers, maar bijzonder vind ik de laarsjes met elastiek, model Shua, met een reptielprint. Ze worden ook wel jodhpurs genoemd en de fashionistas zijn er dol op. Voor iedere voet is een goed passend model te vinden door de verschillende leestvormen. De booty met een lichte rolzool die de voorvoet ontlast, is vernieuwd en heeft de onderscheidende naam Spuat. Wij bieden u talloze sneakers, bijvoorbeeld Renna, en aparte bandschoentjes met de Chilli pasvorm waarvan de zolen u optimaal ondersteunen en u lekker kunt winkelen of boodschappen doen in de stad.

Waar staat Sale Think! schoenen voor?

  • Hoog modisch
  • Ecologisch
  • Zowel voor vrouwen als mannen
  • Uitneembare binnenzool

Online Think! schoenen zijn soms in onze sale of via onze webshop te verkrijgen

Volg ons op www.beterlopenwebwinkel.nl of via onze Facebook pagina voor acties over Think. We prijzen ze snel af als we niet alle maten meer hebben. Sla je slag en misschien is jouw maat er net bij en heb je een opruiming Think schoen?

Meer informatie over onze winkel

De George In der Maur Beterlopenwinkel is goed te bereiken met lijn 55 vanuit Utrecht CS en er is ook voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur en er is altijd een gratis kopje koffie/thee en parkeerruimte voor de deur. Zien we jou binnenkort in onze winkel om onze collectie aan Think! schoenen, sneakers en wandelschoenen in het echt te bekijken en meteen te passen? Bekijk ook eens onze webshop. Hier kun je onze collectie Think! schoenen ook online bestellen. Heb je nog vragen over onze schoenen? Of over onze service? Neem dan gerust contact op en bel naar 030 - 2040612.

Thinkschoenen.info!
Beterlopenwebwinkel.nl