Tape collectie 2017Tape schoenen: ze passen als een handschoenEen nieuw merk in de George In der Maur Beterlopenwinkel dat verder niet in de regio Utrecht wordt aangeboden, dus exclusiviteit voert de boventoon.

Waarom Tape schoenen? De Tape modische damesschoenen zijn met liefde in Portugal vervaardigd. Trendy schoenen die lekker comfortabel lopen en tevens ook nog eens geschikt zijn voor uw op maat gemaakte steunzolen. De veterschoenen, bandschoenen en instapschoenen voor dit seizoen worden handgemaakt met eerlijke materialen. Het meest opvallend vind ik de buitenzolen die lekker lopen door hun dikte en extravagantie, zodat je geen pijn meer hebt aan de (voor)voet. Als je iets bijzonders zoekt in schoenenland en toch geen afbreuk wilt doen aan je eigen vrouwelijkheid, kies dan voor Tape Shoes en je kunt altijd je eigen op maat gemaakte podotherapeutische steunzolen kwijt. Is dat niet verrukkelijk?

  • Eigenschappen:
  • Hoog modisch
  • Comfortabel
  • Eigentijds
  • Verwisselbaar voetbed


Meer info: Onze winkel ligt in het midden van het land in Groenekan (gemeente De Bilt) op de weg van Hilversum naar Utrecht. Je kunt er dagelijks (met uitzondering van zondag) terecht van 08.30 tot 17.00 uur en parkeren is gratis voor de deur. Als je met openbaar vervoer komt, kies dan in Utrecht CS voor lijn 55 naar Maartensdijk en stap uit bij halte Blauwkapel. Nog 5 minuutjes lopen en je bent bij de George In der Maur Beterlopenwinkel. De koffie/thee en gebruik van het toilet is gratis. www.tapeshoes.pt
www.beterlopenwebwinkel.nl