Dames modellenHeren modellen


Perfect-Footwork en de nieuwste ontwikkelingenHet familiebedrijf van Stuppy heeft samen met de ervaringen uit de orthopedie de productlijn van Perfect Footwork ontwikkeld. In de George In der Maur Beterlopenwinkel tref je dit voorjaar 2018 de speciale Dia Protection lijn van Perfect Footwork aan met heerlijke demping van bovenmateriaal en buitenzolen.

Bijzondere eigenschappen van Perfect Footwork schoenen en sandalen:

  • De schoenen bevatten geen drukpunten van naden en zijn daardoor uitermate geschikt voor de diabetische voet
  • Door de verstijfde onderzool wordt het afrollen van de voet vergemakkelijkt
  • Plezierig polstering van tong en hielkap ter bescherming van drukpunten
  • Voldoende ruimte in de breedte en hoogte zodat de tenen vrij liggen in de schoen
  • Uitneembaar zachte binnenzool die goede ondersteuning biedt en eventueel vervangen kan worden door uw eigen voetbed

Ze worden steeds mooier die Stuppy sandalen met dichte hiel

Als alle schoenen pijn doen, wil je wel andere schoenen, maar je wilt er toch ook mooi uit blijven zien. De Perfect Footwork schoenen en sandalen zijn uitgevoerd in zachte leersoorten met een metallic uitstraling, vaak in een ton-sur-ton uitvoering waarbij de klittenbanden een goed voorbeeld zijn van opperst gemak. Door de stevige buitenzool heb je minder last van klachten veroorzaakt door de versleten voorvoetbotjes, een morton’s neuroom en gaat het afrollen van de stijve grote teen iets gemakkelijker.

Meer informatie in onze fysieke winkel in Groenekan

Alle dagen (behalve zondag) staan de adviseurs van de George In der Maur Beterlopenwinkel klaar om je de juiste informatie te geven over de bijzondere en nieuwe Stuppy schoenen. Ook kun je eens kijken online in de Beterlopenwebwinkel, maar advies over de ongekende mogelijkheden kan misschien gewenst worden. Je bent van harte uitgenodigd.

Meer info: www.perfect-footwork.de www.beterlopenwebwinkel.nl