Schneider schoenen collectie 2018Dames schoenen van Schneider staan voor zwitsers design met een engelse touch

De voorjaars/zomercollectie 2018 van Schneider is bijzonder stijlvol en de meisjes met een superslanke voet weten als geen ander hoe de pasvorm is van dit Zwitserse schoenenmerk. De Schneider modellen zijn er alleen in wijdte C en D en passen perfect aan de zeer slanke delicate damesvoet. Dit seizoen een tijdloze Engelse stijl voor de elegante, stijlvolle en modieuze vrouw.

Bijzondere uitstraling van Schneider veterschoenen en pumps

Het Schneider merk is uitgedacht door de heer en mevrouw Schneider en er wordt alleen gebruikt gemaakt van hoogwaardige leersoorten. De collectie die bestaat uit veterschoenen, klittenbandschoenen, instapschoenen, pumps en boots, is niet groot te nomen waardoor je niet snel iemand zal ontmoeten die hetzelfde draagt. Er is slechts één nadeel: Schneider staat niet voor goedkoop. Maar als je er eenmaal een ervaring mee hebt opgedaan, weet je als geen ander: kwaliteit verloochent zich niet. De voetbedden zijn verwisselbaar en in de regio Utrecht, ’t Gooi en Amersfoort tref je bij de George In der Maur Beterlopenwinkel een bijzondere collectie.

Eigenschappen:

  • Uitneembare binnenzolen
  • Exclusief design
  • geschikt voor de delicate, lange en smalle damesvoet
  • Wijdtes C en D
  • Tijdloze modellen
  • Stijlvol

Ook Schneider schoenen online in onze webshop

Kom langs in onze winkel in Groenekan of bestel online Schneider schoenen: www.beterlopenwebwinkel.nl Meer informatie: Je kunt van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur terecht in Groenekan (gemeente De Bilt) bij de George In der Maur Beterlopenwinkel. www.schneiderschuhe.ch

beterlopenwebwinkel.nl www.schneiderschuhe.ch