Podotherapie
Podotherapie
Podotherapie

Bij de George In der Maur Beterlopenwinkel kunt u terecht op het spreekuur van de podotherapeut. U kunt weliswaar zonder tussenkomst van een huisarts terecht voor het laten aanmeten van steunzolen, echter u dient hiervoor wel een afspraak te maken. Wij werken samen met podotherapeut Bart van Ojen van Podotherapie De Bilt-Bilthoven die elke woensdagmiddag spreekuur houdt in onze schoenenzaak. Bart van Ojen heeft een lange staat van dienst als podotherapeut en is al jaren bezig met de behandeling van voet- of voetgerelateerde klachten aan voet, enkel, knie, heup en rug. Daarbij heeft Bart zich gespecialiseerd als diabetes podotherapeut zodat hij het beste aanspreekpunt is bij de complexe diabetische voet.

Bart van ojenBart van ojen

Tevens wordt er op vrijdagmiddag een multi-disciplinair voetenspreekuur gehouden. Een gezamenlijk spreekuur met orthopedisch schoentechnicus Andries Gijsen van George In der Maur Orthopedische Schoentechniek en (diabetes) podotherapeut Bart van Ojen van Podotherapie De Bilt-Bilthoven. Zij beoordelen samen uw voetklachten of voetgerelateerde klachten en geven u een gedegen advies.

Andries gijsen

Afspraken voor alle hierboven genoemde spreekuren zijn te maken op telefoon nummer: 0346 – 259459 Kijk op de website voor meer informatie: www.indermaur.nl