Onze missie
Onze missie
Onze missie is simpel:

Mensen beter te laten lopen

Ons enthousiaste team dat op dit moment bestaat uit twee heren en acht dames, heeft een passie en dat is om onze klanten beter te laten lopen. Wij ontmoeten hier in onze winkel mensen die al overal zijn geweest en die ons vertellen dat ze een kast vol schoenen hebben en toch nergens op kunnen lopen.

Wij als ervaringsdeskundigen,

Weten dat dit mogelijk is en daarom gunnen wij onze klanten de ervaring van een andere loopsensatie. Of je nu last hebt van overgewicht, voet- en/of houdingsklachten (bijvoorbeeld door sporten), hielspoor of simpelweg moeilijker gaat lopen omdat je ouder wordt, er zijn allerlei oplossingen. Soms zijn het niet de schoenen die iemand in het hoofd heeft als hij of zij binnenkomt.

Wij kunnen u helpen

Om zonder pijnklachten en een betere tred een nieuwe weg te gaan bewandelen. Wij zijn geselecteerd op onze klantvriendelijkheid en wij hebben allemaal een gedegen opleiding gevolgd als schoenadviseur aan de Dutch Health Tec Academy. Onze jarenlange ervaring en mensenkennis wordt iedere dag groter, doordat wij iedere keer weer mogen ervaren dat onze klanten met hun nieuwe schoenen fitter de deur uitgaan.

Wij zijn trots,

Op de bijzonder ruime collectie waarmee wij kunnen werken en die ieder seizoen weer een leukere modische uitstraling krijgt. Vóór ons winkelpand is voldoende gratis parkeerruimte, dus komt u eens langs in onze winkel. Wij nemen ruimschoots de tijd om u van dienst te zijn op alle werkdagen(maandag t/m zaterdag) van 08.30 tot 17.00 uur. Onze vaste klanten weten al hoe lekker het kopje cappuccino smaakt bij binnenkomst.