Nieuwe collectie Meindl damesBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel

Nieuwe collectie Meindl herenBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Meindl heren schoenen collectie voorjaar winter 2018Meindl dames schoenen collectie voorjaar winter 2018Meindl schoenen collectie 2018Meindl Surround schoenen bij de beterlopenwinkelMaat 3.5 t/m 9


Maat 6 t/m 12   Maat 3.5 t/m 9


Maat 3.5 t/m 9   Maat 6 t/m 12

Maat 3.5 t/m 8


Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 9
Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 9
Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 9

Droge aangenaam voelende voeten door Meindl Surround. Deze wandelschoenen hebben als noviteit een open zool. U voert het transpiratie vocht via de goretex schacht en de loopzool af. Warme transpirende voeten behoren tot het verleden .

Meindl casual sneakers
Maat 6 t/m 12   Maat 3.5 t/m 9Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 9Meindl Identity bij de Beterlopenwinkel
Maat 6 t/m 12   Maat 3.5 t/m 12


Maat 3.5 t/m 12

Meindl speelt bij de Identity wandelschoenen reeks in op de trend dat we graag de herkomst van onze producten kennen. In de Identity schoen zit in de tong een nummer. Voer dat in op de Meindl Identity website en u ziet in Google maps de boerderij waar de koe is opgegroeid. De specifieke kleur en uitstraling van het leer ontstaat later bij leerlooierij Heinen. De identity schoen is een comfortabele wandelschoen voor dagelijks gebruik


Meindl wandel- en bergschoenen bij de Beterlopenwinkel
Maat 3.5 t/m 10   Maat 6 t/m 12


Maat 3.5 t/m 10   Maat 3.5 t/m 15

Meindl heeft enkele belangrijke prijzen in Duitsland gewonnen met de Meindl Vakkuum bergschoenen. Wie harde stugge wandelschoenen gewend is zal hier even raar van op kijken. Met het Meindl MFS Vakuum systeen ofwel memory foam system sluit de schoen als een handschoen om uw voeten. De warmte van uw voet zorgt ervoor dat de schoen precies om uw voeten aansluit en bijzonder veel steun geeft in de enkelvork. De Meindl vakuum zijn er in smal, medium en breed.Maat 7.5 t/m 14   Maat 3.5 t/m 8


Maat 3.5 t/m 9   Maat 3.5 t/m 7.5


Maat 8 t/m 11   Maat 6 t/m 11


Maat 6 t/m 11   Maat 8 t/m 12


Maat 3.5 t/tm 8   Maat 4 t/m 7.5


Maat 6 t/m 12   Maat 7 t/m 11Meindl B schoenen bij de Beterlopenwinkel
Maat 3.5 t/m 10   Maat 6 t/m 15


Maat 3.5 t/m 8   Maat 6 t/m 12

De bergwandelschoen bij uitstek. Bruikbaar zolang er nog sprake is van een pad ,ook al bestaat het uit keien of is het steil. De B-schoen is in alle opzichten steviger uitgevoerd dan de A/B schoen en leent zich voor het forsere wandelwerk. Maar is tevens ideaal bij voorvoet en hielklachten, de stijve zool zorgt voor een afwikkeling die de voorvoet en pezen ontlasten. Ook de B schoen is er met het MFS Vakkuum systeem.


Meindl comfort bij de Beterlopenwinkel

Maat 6 t/m 12   Maat 6 t/m 12


Maat 7 t/m 11

Naast de wandelschoenen van Meindl vindt u in de beterlopenwinkels ook uw alledaagse schoenen, gewoon een paar om de boodschappen meet te doen of een blokje om te gaan. De Meindl Treviso en Borkum zijn schoenen die volop stevigeheid en comfort bieden. Plaats geven aan uw steunzool en door de brede hak u volop stabiliteit geven. Hier kunt u de hele dag mee vooru

Met Meindl wandelschoenen gaat de wereld voor je open!De George In der Maur Beterlopenwinkel is een premium Meindl dealer en de wandelschoenen worden bij ons op ambachtelijke en traditionele wijze aangemeten. Wij nemen uitgebreid de tijd en een gratis digitale voetenscan hoort bij de advisering door onze schoenconsulent. Het was in 1683 dat de rijke schoenmakerstraditie van het familiebedrijf Meindl startte. Het gebeurde in het stadje Kirchanschöring, waar Petrus Meindl aan de slag ging als zelfstandig schoenmaker. Inmiddels is de elfde generatie aan zet in het bedrijf. Meindl geniet wereldwijd bekendheid als toonaangevend merk voor bergschoenen. Uniek van Meindl is het vermogen om de klassieke, traditionele productiemethoden te behouden en daarnaast toch te blijven innoveren in de ontwikkeling van nieuwe schoenen en sneakers.

Meindl schoenen en sneakers verkozen tot de beste in hun klasseAls je een paar Meindl schoenen of sneakers bestelt in onze webshop weet je zeker dat je een stukje klasse in huis haalt. Talloze malen werd het merk Meindl bekroond door diverse outdoor magazines. Dit met het gevolg dat de modellen MFS Vakuum, Light Hiker, Island Pro MFS, Air Revolution 3.1 en Aruba GTX zijn uitgegroeid tot ware klassiekers.

Innovatieve lage en hoge wandelschoenen van MeindlMeindl blijft steeds innoveren en heeft de nieuwe Identity-schoenenlijn ontwikkeld. De “Identity” schoen is voorzien van een identificatie-nummer waarmee je de oorsprong waar het rund heeft gegraasd, kunt traceren. Tevens is de huid op ecologisch wijze gelooid en dat proces is beter verantwoord voor het milieu. Biologische producten garanderen de hoogste kwaliteit materiaal en de beste levenskwaliteit voor dieren.

Meindl schoenen online verkrijgbaar in onze webshop en in onze winkel

De George In der Maur Beterlopenwinkel verkoopt schoenen in drie categorieën: A, A/B & B; deze officiële categorieën staan simpelweg voor een opbouw qua terrein en bijbehorende demping. Wandelschoenen van Meindl zorgen voor stabiliteit en de profielzolen voorkomen tevens dat je niet uitglijdt. Je vindt voor voorjaar/zomer 2018 wandelschoenen met zowel Gore-Tex als lederen binnenvoering. De schoenen met Goretex voeringen zijn 100% waterdicht, waardoor je zonder problemen kunt lopen tijdens nat weer en op modderige padeb terwijl jouw voeten tegelijkertijd droog blijven. Vergeet de Meindl Capri sandaal niet tijdens jouw vakantie naar hetere oorden.

Bestel jouw Meindl wandelschoenen via onze webshopIn onze webshop vind je een uitgebreid assortiment, bestaande uit Meindl wandelschoenen en sneakers, maar ook nette schoenen en sandalen. Neem gerust eens een kijkje. Zie je een paar schoenen dat je graag zou willen hebben? Plaats dan eenvoudig je bestelling. Wij zorgen ervoor dat de schoenen binnen 2 tot 4 werkdagen bij jou worden afgeleverd. Je mag de schoenen altijd in huis uitproberen en wij adviseren om er eens goed de trap mee op en af te lopen. De voet zet zich dan beter in de schoen en weet je snel of het gekozen model ook echt als gegoten zit. Ons principe is dat de schoenen niet uitgelopen hoeven te worden en dat je er zo mee op weg kunt. Zonder zorgen de Camino lopen en voordat je er erg in hebt, sta je in Santiago de Compostella, dat wil toch iedereen?

Meindl staat voor:  • Duitse degelijkheid
  • Vakmanschap
  • Diverse wijdtematen
  • Lengtematen van maat 3 t/m 14
  • Ecologisch en duurzaamheid

Bezoek onze winkel

Belangrijk bij het kopen van een paar kwalitatieve schoenen, is dat ze als gegoten zitten. Daarom is het een goed idee om de schoenen eerst te passen voordat je ze koopt. Kom daarom eens langs in de George In der Maur Beterlopenwinkel. Bij ons kun je een uitgebreid assortiment aan schoenen passen en krijg je meteen deskundig advies van ons. Vaak wordt vergeten dat de voeten zomers door de warmte opzetten en uitzakken, waardoor je een grotere maat nodig hebt. Zien we jou binnenkort in onze winkel? Voor meer informatie kun je ons ook altijd bellen via het nummer 030 - 2040612.