Gijs schoenen collectie 2018Gijs loopt als gegoten

Al 100 jaar wordt het Vakmanschap van vader Gijs van Drunen op zoon doorgegeven. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kun je zien aan de perfecte afwerking, Voelen aan het zorgvuldig gekozen leer. En beleven… met lopen.

GIJS gaat verder waar anderen stilstaan

Door het unieke concept van meerdere breedtematen is GIJS er voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). Het verwisselbaar anatomische gevormd voetbed maakt dat GIJS optimaal is aan te passen aan de eisen van jouw voeten. GIJS stelt geen linker- of rechter voet teleur. Jij wilt toch lopen als gegoten! GIJS schoenen zijn beschikbaar in UK sizes 6 t/m 13 en French sizes 39 t/m 48.

Waarom GIJS schoenen voor echte mannen?

Gijs schoenen zijn ontwikkeld binnen de Durea familie en hebben talloze plezierige eigenschappen, zoals:

  • Comfortabel
  • Duurzaam
  • Voor heren wijdtematen: E, G, H en
  • Voor super smalle tot brede herenvoeten
  • Uitneembare voetbedden

Nu zijn GIJS schoenen voor brede en smalle voeten

De herenschoenen zijn verleidelijk mooi gemaakt in prachtige ton-sur-ton combinaties (ook in blauw en grijs) in diverse leersoorten. Je gaat ongetwijfeld een printje van een krokodil, een prikrandje, gladde maar ook nubuckleersoorten opmerken, hetgeen allemaal getuigd van jarenlang vakmanschap. Kom ze proberen bij de George In der Maur Beterlopenwinkel en vertel je vrienden in Utrecht, Amersfoort, Harderwijk en Bussum waar je ze hebt gekocht. Tot gauw!

Onze winkel

Onze winkel ligt in het midden van het land in de driehoek Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Je kunt gratis voor de deur parkeren en er is een lekker kopje koffie bij binnenkomst. Jouw voeten worden gemeten op onze revolutionaire Aetrex voetenscan een ook jouw lengte- en breedtemaat worden gecheckt. Je zult verbaasd zijn over onze service. Wij zijn dagelijks (behalve zondag) geopend van 08.30 tot 17.00 uur, dus er is altijd een tijdstip te vinden waarop je rustig geholpen kan worden.

Zie ook:
Gijsschoenen.nl

Of kijk op onze Beterlopenwebwinkel.nl