FootnotesComfortabel lopen met FootnotesComfortabel lopen met Footnotes Hou je van mode, dan hou je van Footnotes. Dit nederlandse fabrikaat heeft een eigen studio in Waalwijk waar de collectie wordt ontworpen. Footnotes staat bekend om de variatie in meerdere wijdtematen, zodat er voor iedere voet de best passende schoen is.

Footnotes bewaakt zijn eigen identiteit door altijd te kiezen voor fijne soepele leersoorten en goed passende leesten (zijnde wijdte G, H en K).

Ins- en outs over Footnotes

Regelmatig houdt Footnotes een consumentenonderzoek onder haar draagsters. Maar liefst 96% van de ondervraagden blijkt uitermate tevreden te zijn over de pasvorm van de schoenen. De doelgroep staat zeer positief tegenover het merk en is in hoge mate merktrouw.

Deze herfst kun je heerlijk wandelen in het bos op een mooie zondag met model Maud van Footnotes, een plezierige veterboot die machtig veel steun biedt aan je enkels, terwijl je er ook nog gezellig mee uitziet. Absoluut geen oude “dames” schoenen, maar elegante en draagbare mode in warme kleuren brengt dit nederlandse damesmerk zoals bruin, taupe, cognac, zwart en blauw. Alle Footnotes sneakers, veterschoenen, pumps, laarsjes en booties zijn tevens voorzien van een los voetbed dat je kunt verwisselen voor je eigen voetbed.

  • Eigenschappen:
  • Modisch
  • Uitneembaar voetbed
  • Wijdtes G, H en K
  • Nederlands fabricaat


Voor meer informatie: De George In der Maur Beterlopenwinkel is goed te bereiken met lijn 55 vanuit Utrecht CS en er is ook voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Beterlopenwebwinkel.nl Footnotes