FitFlop nieuwe voorjaar collectie 2018

FitFlop slippers en sandalen 2018FitFlop dames veterschoen 2018

Zomers slipper plezier met FitFlop!Fitflop: wear the shoes, rules the world. Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering. In 2006 stelde Marcia Kilgore, oprichtster van FitFlop, zich een doel voor ogen – de comfortabelste schoenen ter wereld creëren. Ze werkte samen met twee Britse biomechanici, ontwikkelde een Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Dankzij de nieuwere SupercomFF™-middenzool, die ontwikkeld werd om de druk op de voetzool te verspreiden en een ergonomisch comfort van wereldklasse te bieden, zijn er nog meer modellen ontstaan.

Niet alleen via de Beterlopenwebwinkel maar ook in onze stenen winkel in Groenekan

Woont u in Utrecht, Amersfoort of ‘t Gooi kom dan eens naar de George In der Maur Beterlopenwinkel te Utrecht om de nieuwe sneakers, slippers en sandalen dit voorjaar te proberen. Ze zijn echt onweerstaanbaar want deze zomer is het veel bling-bling met talloze glittertjes, dus opvallen doe je ermee zeker wel, toch?

FitFlop staat voor trendy want je zult regelmatig dit merk gepromoot zien in de Grazia, Cosmopolitan, Bazaar, Elle en Vogue. Celebs en bekende internationale sterren zijn al gespot in Saint Tropez, maar thuis dragen zij ook FitFlop omdat ze zo heerlijk comfortabel en ondersteunend zijn. Je loopt je eigen voetbed in de binnenzool en door de speciale demping, is FitFlop ook een verademing voor ladies met hielspoor. Kom ze proberen en je bent verkocht! Via de webshop kun je Fitflop online ook bestellen en je mag ze dan thuis uitproberen. Mochten ze niet bevallen dan stuur je ze gewoon weer terug. Als ze wel bevallen, bestel dan gewoon een 2e paar want als je wacht tot augustus zijn ze weg en niet meer te bestellen.

Bijzonderheden van FitFlop:

  • Hulp bij de afwikkeling van de voet
  • Remedie tegen hielspoorklachten
  • Uitermate dempende loopzool
  • Ideale oplossing bij pijn aan de voorvoetbotjes
  • Modisch
  • Ergonomisch

Extra informatie: Woon je in Utrecht, Amersfoort of ‘t Gooi kom dan eens naar de George In der Maur Beterlopenwinkel te Utrecht om de nieuwe Fitflop wanna haves te proberen. Ze zijn echt onweerstaanbaar. De George In der Maur Beterlopenwinkel is goed te bereiken met lijn 55 vanuit Utrecht CS en er is ook voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. www.Beterlopenwebwinkel.nl Voor online schoenen kopen kijkt u hier