Birkenstock voorjaar 2018Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock schoenen beterlopenwinkel Birkenstock schoenen beterlopenwinkel

Birkenstock slippers collectie 2018Birkenstock boottee en veterschoenen voorjaar 2018Birkenstock heren voorjaar 2018Birkenstock muilen pantoffels collectie 2018Birkenstock: natuurlijk lopen tegen voordeelprijzen

Het duitse merk Birkenstock staat bekend om zijn comfortabele slippers en voor de winter zijn de Boston of Amsterdam met de dichte kap een heerlijk alternatief voor de zomerse varianten Gizeh, Madrid, Ramses, Pisa, of Mayari.

Wereldberoemd Birkenstock nu in de aanbieding bij de George In der Maur Beterlopenwinkel

Waarom is Birkenstock zo bekend? Birkenstock is niet alleen bekend om zijn teenslippers, maar ook modellen met drie (Florida) of twee banden (Arizona) die u heerlijk in huis kunt dragen met een sok. Dan blijft het lopen op een laminaat- of plavuizen vloer gezond, toch?

Welke wandelschoenen allemaal in onze sale?

De wintermodellen sneakers, laarsjes en booties van Birkenstock kun je nu kopen in onze uitverkoop. De laarsjes en boots hebben de exotische namen Stowe, Magdala, Pasadena, Woodbury en Barlett en ze combineren leuk met de oversized broeken, lange rokken of een strakke jeans. De sneakers Arran, Cincinnati, Manitoba, Sarnia en Estevan ken je wellicht nog niet, maar ze zijn er in twee wijdtes. De smalle voet en de normale voet hebben een eigen leest waarover u door de schoenadviseurs graag wordt verteld.

Ook losse steunzolen kun je dragen in Birkenstock schoenen en boots

De dichte modellen van Birkenstock zijn voorzien van de supercomfortabele en ondersteunende voetbedden zoals u gewend bent van de slippers, echter deze zijn uitneembaar, zodat je ze kunt verwisselen voor je eigen op maat gemaakte steunzool.

Eigenschappen van Birkenstock:

  • Natuurlijk lopen
  • Open slippers hebben extra teengrip voor versoepeling van de teengewrichtjes
  • Losse voetbedden zijn extra dik en gemaakt van ecologisch kurk/leer
  • Wijdtes smal en normaal
  • Duurzaam

Voor meer informatie: Natuurlijk lopen begin bij Birkenstock en de George In der Maur Beterlopenwinkel, gelegen ten noorden van Utrecht. Via A27 snel bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Bij binnenkomst een gratis kopje koffie/thee en er is ook een invalidentoilet beschikbaar.

Beterlopenwebwinkel.nl

Birkenstock