Pijn in of aan uw voeten? Dat hoeft toch echt niet!
U kent dat wel: een naadje precies op uw knobbel, stug leer dat niet meegeeft, knellende kleine teen, vormloze elastische schoenen, een verkeerde wijdte of lengtemaat waardoor u sloft in uw schoenen. Al deze factoren dragen bij aan pijn aan en in uw voeten. Met het ouder worden wordt onze huid dunner en kwetsbaarder. Randjes van sokken gaan irriteren, onder de voet voelt u al snel ieder straatsteentje en soms doet het aantrekken van de veter alleen al pijn. Uw hele kast vol schoenen die langzamerhand steeds meer pijn opleveren en die bij thuiskomst steeds sneller uitgedaan worden.

Het Duitse schoenenmerk Solidus heeft de oplossing: hier worden schoenen met ultrazacht leer, extra zachte voering en ondersteunende veerkrachtige voetbedden gemaakt. Door het dragen van het merk Solidus kunnen reumatische, gevoelige en diabetische voeten ook genieten van vlotte sneakers, sandalen en slippers. Zelfs voor de allergevoeligste voeten is de Solicare-Soft lijn ontwikkeld: dit schoeisel bevat niet alleen een huidvriendelijke, superzachte binnenzool, maar tevens een polstering van de gehele schoen en de zachte tongvulling geeft ook nog eens een ontlasting van de wreefzone.

Kom gezellig langs tijdens de Solidus infodag en krijg de unieke kans om zelf deze schoenen, sandalen of slippers uit te proberen, zodat u zich dit voorjaar en deze zomer gezond, comfortabel en zonder pijn kunt bewegen.

Op zaterdag 10 juni tussen 10:00 en 16:00 kunt kunt u binnenlopen tijdens de Solidus informatiedag op de Koningin Wilhelminaweg 497 in Groenekan (Utrecht) bij de George In der Maur Beterlopenwinkel. Van iedere voet wordt een scan gemaakt en de begeleiding van deskundige adviseurs wordt u kosteloos aanboden.

Tijdens deze informatiedag staat het bedrijfsmotto van het Duitse merk Solidus centraal: 'Gezonde voeten gezond houden en pijnlijke voeten het gaan en staan vergemakkelijken'. Op deze dag is ook de consulent van het merk Solidus aanwezig in de winkel en zij kan u alle ins-en-outs vertellen over de speciale eigenschappen van dit Duitse schoenenmerk.

De unieke eigenschappen van Solidus zijn: • Een verhoogde schachtrand- en verlengde hielpartij, die het uitslippen van uw voet voorkomen. • Een goede gegarandeerde pasvorm door de vlakke, gevoerde tussenzool. • Luchtgepolsterde buitenzolen voor optimale demping • Ademende voetbedden (uitneembaar dus tevens geschikt voor uw eigen steunzool) • Verkrijgbaar in de breedtes F (super smal) tot en met M (super breed) • Ontwikkeld samen met orthopedisten en andere specialisten.

De modieuze designs zullen u verrassen, want Solidus staat voor eigentijdse kleur- en textuur combinaties, handige klittenbanden en trendy materialen. Nieuw zijn de veterschoenen en sneakers die tevens voorzien zijn van een ritsje zodat u ze makkelijker kunt aantrekken. Kortom, stap in het voorjaar en maak nieuwe keuzes zodat het leven u weer toelacht.

U bent welkom op zaterdag 10 juni aanstaande bij de Beterlopenwinkel, Kon. Wilhelminaweg 497, 3737 BG Groenekan